Klarna Delbetalning
kontakt 0340-152 00
Facebook
Logga in

Tama Star Walnut TW42RZS-WSBN

35400:-
Star Walnut 4-delars shellkit-TW42RZS-WSBN Satin Black Walnut.
Shellkit med 10x7,12x8 hängpukor, 16x16 golvpuka och 22x16 bastrumma.
Star Walnut är Tama galaxens tredje stjärna i den absolut högsta premiumklassen. Walnut har naturlig eq med extra topp och bottenregister som ger en ljudkaraktär med mycket värme. Tama har förvaltat dessa egenskaper och skapat en serie trummor med tunna och stabila stommar som har snygg attack och fet botten. Soundet känns nybekant med ett uns av björkens attack kombinerad med lönnstommars mer rundspridande värme.
Star Walnut har samma hardware som Star Maple och Star Bubinga men inte Sound Focus Ring eller optionen med inlay, vilket också avspeglas i ett lägre pris. Däremot har Walnut samma STAR Bearingedge fasning och är därmed lika lättstamda som alla Star varianterna. Kort sagt en tredje aspirant av titeln "Världens bästa trumset", "Världens mest lättstämda trumset"...
Specifikationer:
• Stommar: Pukor/Virvel 6-lager Walnut totalt 5mm. BD 7-lager Walnut totalt 6mm
• Bearing edge - Stommen har 3,5mm motfasning för optimal kontakt mellan skinn och stomme.
• Super Resonant Mounting System - Minimal belastning av stommen för minimal påverkan av soundet.
• Die-Cast Hoops - Fokuserat sound och lätta att stämma.
• Quick-Lock Puk-Benfäste - Genialiska puk/benfästen med snabbkoppling som också tjänstgör som minneslås.
• Floortom legs - Golvlpukornas ben har gummifötter som gör pukan flytande för optimerat sound.
• Bass Drum Spurs - Bastrummornas ben är av två delar som sitter samman med gummibussning.
• Minimal Shell Contact - Stämhus och stämhakarnas snygga design har minimal kontakt med stommen.
• Hold TightTM Washers - Specialbrickor med nylonbussning så att stämskruvarna inte skruvar upp sig.

Tama Star:
Inför Tama Star projektet tittade man på alla delar på trumsetet och ställde sig frågan kan vi göra det bättre, vad kunde komplettera redan legendariska Starclassic? Efter år av tester växte Star fram där alla delar, från bastrumben, pukupphängning och stommar fått en fundamental uppgradering. Star erbjuds i tre varianter, Bubinga, Maple och Walnut alla med tunna stommar som andas Vintage och är tillverkad med modernaste hantverk och precision. Spelkänslan är underbar och dynamiken svarar på minsta impuls.
Insidan av stommen är oljad och fasningen av pukorna har en något större motfasning på 3,5mm så att trumskinnet ligger optimalt mot stommen. Pukupphängningen Super Resonant Mounting System påverkar stommen minimalt så att trummans klang blommar ut med full potential. Dessutom har Tama konstruerat ett genialisk pukhållarfäste som även tjänstgör som minneslås. Fästet är omgärdat av gummibussningar för att undvika att trummans resonans går ut i pukarmen eller interferera med de andra pukorna. Även golvpukbenen har samma fästen och benen har nya gummifötter som låter golvpukan flyta för bästa sound och spelkänsla.
Bastrumbenen är tillverkade i två stycken som sitter ihop med en gummibussning så även bastrummans stomme får flytande upphängning.

Finns i en mängd olika finishar som du hittar här
 


^ Upp ^
Våra märken
Frakt