Klarna Delbetalning
kontakt 0340-152 00
Facebook
Logga in
Lär dig spela Ukulele

295:-
 

Det sveper en ukulelevåg över Sverige. Ukulelen är på väg att bli ett riktigt folkinstrument. Den passar för många olika sorters låtar och är liten, behändig och lättspelad - och glädjen är på något märkligt sätt inbyggd i instrumentet. Med hjälp av modern teknik, beprövad metodik och bra musik är materialet ett perfekt hjälpmedel för dig som vill komma igång med ukulelen.

Spela Ukulele 1 vänder sig till nybörjare i alla åldrar som vill lära sig spela på egen hand eller tillsammans med en lärare. Här hittar du låtar som är valda för att du snabbt skall lära dig spela roliga låtar i olika stilar. Det unika med materialet är att du får en privatlärare i form av en dvd med videolektioner och en cd-skiva med alla låtar inspelade med ett professionellt komp.

Spela Ukulele 1 innehåller hela 47 roliga låtar placerade i en pedagogisk ordning. De vanligaste ackorden presenteras och ett antal användbara kompfigurer.

I boken är låtarna tydligt noterade som texter med ackordsanalys. Till varje låt finns kompförslag angivna och på många ställen finns även användbara speltips.

Till varje bok medföljer en professionellt inspelad cd-skiva med alla låtar. Genom att panorera bort ena kanalen kan du få bakgrunder utan sång och ukulele.

Dvd-skivan, som också medföljer, innehåller över 50 nyproducerade lektioner bl a till alla låtarna i boken. Här kan du bl. a. se hur ackorden tas och hur man spelar de olika kompen.
Kunder som köpt denna produkt köpte även...
^ Upp ^
Våra märken
Frakt